algemene voorwaarden

Afwezigheid

 • Afmelden voor een dans sessie, graag minimaal 2 uur voor aanvang. In overleg is het altijd mogelijk een les op een ander tijdstip of locatie in te halen. Er wordt geen cursusgeld teruggegeven.
 • Afmelden voor een coaching sessie, graag minimaal 2 uur voor aanvang.

Veiligheid/Gezondheid

 • Zonne-Wende is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade van persoonlijke spullen.
 • Deelname aan danscursussen en coaching consulten is op eigen risico. Je bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke gezondheid/welzijn.
 • Als er sprake is van lichamelijke of psychische klachten, bespreek dit dan tijdig met me.

Corona & dans

Als vanwege Corona vanuit het cursus-centrum geannuleerd wordt het cursusgeld volledig teruggestort. Dit geldt niet wanneer een weekend of dansdag wel doorgaat, en de deelnemer zelf afzegt.

Cursusgeld dansdagen / dansweekenden

Het cursusgeld wordt voorafgaand in rekening gebracht.
Bij afmelding binnen 14 dagen voor aanvang van een dansweekend wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidings-cursuskosten.

Bij afmelding binnen 2 dagen voor aanvang van een dansdag of dansweekend wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. In gezamenlijk overleg is het bespreken van een alternatief mogelijk.
Er wordt geen geld terug gegeven.

Je aanmelding is definitief als het cursusgeld betaald is.

Verblijfskosten dansweekend

Informatie over betaling van de verblijfskosten verschilt per locatie. Betaling van verblijfskosten gaat in de meeste gevallen rechtstreeks tussen deelnemer en locatie. Tenzij dit anders vermeld wordt.
Bij annulering gelden daarom de voorwaarden van de cursuslocatie. Zonne-Wende is daarvoor niet verantwoordelijk.

Tweewekelijkse cursus Sacred Dance (sept – dec / jan – juni)

 • Inschrijving voor de tweewekelijkse cursussen geldt voor het hele blok (sept-dec en jan-juni). Indien je een les niet kunt, kun je deze op een andere locatie inhalen.
 • Indien een les op verzoek van de docent niet door kan gaan, wordt in eerste instantie altijd naar een inhaal mogelijkheid gezocht. Is dat niet mogelijk dan wordt het lesgeld voor deze les gecompenseerd bij een volgend cursusblok.
 • Indien een les of meerdere lessen niet door kunnen gaan vanwege externe calamiteiten (bijv. natuurramp, brand locatie, lockdown, pandemie) wordt geen restitutie van het lesgeld gegeven. Uiteraard doen we ons uiterste best om een passend alternatief aan te bieden na de calamiteit.

Zondagochtend meditatie

De “zondagochtend strippenkaart”is een jaar geldig na uitgifte.

Privacy

 • Bij aanmelding is een aantal gegevens noodzakelijk voor de administratie. Je ontvangt af en toe een e-mail en nieuwsbrief met actuele informatie over de lessen, dansdagen en dergelijke. Lees meer over ons privacy reglement.
 • Tijdens cursussen of dansdagen mogen er geen foto- of filmopnames gemaakt worden.

Algemeen

 • Deelname aan workshops, lessen, dansdagen betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en het privacyreglement.

Laatste update: 31-03-2022