coaching bedrijven

coach Vriezenveen Twenterand

Telkens blijkt opnieuw, wanneer je de leiding neemt over je eigen leven, ga je nieuwe bewuste keuzes maken. En anderen als vanzelf inspireren. Ik coach en adviseer mensen in organisaties bij vraagstukken van persoonlijk en zakelijk functioneren.

coach vriezenveen twenterand

Werkwijze

De coaching is erop gericht de werkelijke drijfveren en creatieve krachten van mensen opnieuw te ontdekken. Mensen gaan meer vanuit hun eigen kracht en kwaliteiten handelen.

Elk coachingstraject is maatwerk. Verschillende methodes zet ik in, passend bij de cliënt, de leerdoelen en de doelen van de organisatie.
Naast fysieke coach momenten, kan e-coaching worden ingezet om het proces tussentijds te continueren en te versterken.

Resultaat

“Mensen krijgen een duidelijker beeld van wie ze zijn en wat ze werkelijk willen.
En wat ze tegenhoudt om de keuzes te maken die leiden tot dat waar ze werkelijk goed in zijn en veel energie van krijgen.”

Aandachtsgebieden
  • Persoonlijk leiderschap: bewust en authentiek
  • Begeleiding bij stress, ziekteverzuim, burn-out, energiebalans
  • Talentontwikkeling
  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijke ontwikkeling
Praktijk Vriezenveen

In mijn rol als coach neem ik mijn levens- en werkervaringen mee. Vele jaren heb ik gewerkt als Human Resource Manager in het bankwezen. Aangevuld met jarenlange loopbaancoaching voor JP Werkrevisie.
Daarnaast ben ik opgeleid tot gecertificeerd professioneel coach bij het MMS Worldwide Institute. (Geregistreerd bij ICF, International Coach Federation). Lees meer over mijn professionele achtergrond.
Als coach in Vriezenveen Twenterand beschik ik over een eigen praktijkruimte.

Lees ook reacties van cliënten.