coaching gesprek

Je bent op zoek naar een ervaren professioneel coach Twente?

ervaren professioneel coach twente

Grote of kleine vragen over jezelf, je werk, je gezondheid of persoonlijke ontwikkeling bespreken we in een of meerdere gesprekken.

jij staat centraal

Uitgangspunt is dat je inzicht krijgt in jezelf. En wat jij wilt veranderen. En hoe jij hier optimaal voor gemotiveerd bent. Daarin ondersteun ik je bij het realiseren van je doelstellingen. Eventueel kun je een gesprek aanvullen met lichaamsgerichte en/of energetisch gerichte coaching.

Wat geeft jou rust?
Waar krijg jij veel energie van?

achtergrond – reacties

Als coach neem ik mijn levens- en werkervaring mee. Ik ben breed opgeleid tot gecertificeerd professioneel coach.

In mijn loopbaan als HR manager in het bankwezen heb ik leidinggevenden, professionals, medewerkers gecoacht.
Vanaf 2006 heb ik mijn ervaring als professioneel coach voor particulieren en bedrijven/organisaties als zelfstandige voortgezet. Vanuit mijn praktijk in Vriezenveen Twente en als senior (loopbaan) coach voor JP Werkrevisie.

Ben je benieuwd hoe mensen mijn coaching ervaren? Lees reacties.

tarieven

Lees meer over tarieven voor coaching.

intakegesprek

De inhoud en het aantal sessies is afhankelijk van je vraagstelling en je situatie. Soms volstaat een eenmalig gesprek. Soms zijn er meerdere nodig. Na een vrijblijvend intakegesprek, geef ik je graag een persoonlijk begeleidingsadvies. Je bent van harte welkom, ik zie je graag!