hartsbewustzijn

hartsbewustzijn ontwikkelen Hartsbewustzijn ontwikkelen

Wil je echt vanuit jezelf leven?
In deze sessie gaan we op zoek naar je diepste verlangens die tot leven willen komen. Zie het als een reis terug naar jezelf, om weer vanuit je wezenskern te gaan leven. Om tot uitdrukking te brengen wat diep in je hart al aanwezig is.

Deze ‘reis’ wordt vaak als een grote ommekeer ervaren.

Word je geleefd door wat anderen van je vinden?
Of door oude pijnlijke ervaringen of opvattingen?
Leidt het nieuws op tv jou af, maakt het je bang en onzeker?

“Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag je liever af wat het is waardoor jij tot leven komt en breng dat in de wereld.
Want wat de wereld nodig heeft is, mensen die tot leven zijn gekomen.”
(Howard Thurman)

innerlijke wezenskern

Hoe meer oude laagjes je van je zelf afpelt, hoe meer je innerlijke wezenskern zichtbaar wordt. Er komt een nieuwe kijk op je ware zelf, je gaat anders naar het leven kijken. Je wezenskern is verbonden met een grotere universele bron.
Alles bestaat uit energie met een eigen trillingsfrequentie, zoals muziek en klank. Ook je lichaam, je gedachten en emoties hebben een eigen trilling. Je lichaam reageert op je gedachten en gevoelens.

bewust kiezen voor Liefde

Wanneer je groeit in zelfbewustzijn, gaat je hartsenergie van binnenuit weer stromen. Het maakt je een blijer en tevreden mens. Je groeit in je persoonlijke kracht wanneer je gaat staan voor jezelf.

Er komt van binnenuit een vreugde over je heen die eigenlijk pure liefde is. Dat is niet zweverig. Liefde is een bewegende kracht.

Dus….. wat is het, waardoor jij tot leven komt?

werkwijze

Ervaring laat zien dat er na één sessie al een verandering in gang is gezet. Hartsbewustzijn ontwikkelen gaat stap voor stap. En is afhankelijk van hoe jij er zelf mee aan de slag wilt gaan. Het vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap in je leven.

Mijn benadering is holistisch. Ik help je bij het vinden van de focus en discipline, de moed die je zult moeten opbrengen om echt naar jezelf te kijken
en deel ik met je wat ik intuitief waarneem.

Daarbij ondersteun ik je onvoorwaardelijk, zonder oordeel.
Mijn benadering is gericht op je wezenskern. Hoe zichtbaarder deze wordt, hoe meer je zult ervaren dat er als vanzelf een beweging komt.

achtergrond

In mijn biografie lees je mijn persoonlijke zoektocht. Mijn levenservaringen heb ik aangevuld diverse opleidingen op het gebied van holistisch energetische therapie, Body-Mind-Soul Bewustzijn, innerlijk kind, meditatie/visualisatie, healing.

De praktijk is in Vriezenveen Twente.
Je bent van harte welkom