Holistische coaching

Herken jij jezelf hierin?

Als je lichamelijke of psychische klachten ervaart wil je daar graag zo snel mogelijk vanaf. Ga je dan naar de huisarts, een natuurgeneeskundige, of hoop je dat de klachten vanzelf overgaan?

Daar is niets mis mee, maar sta ook eens stil bij het zelfgenezende vermogen van je eigen lichaam. Ons lichaam heeft een sterk zelfhelend vermogen, maar in de huidige tijd willen we dat nog wel eens vergeten. Je leefstijl, je gedachten en gevoelens spelen een belangrijke rol bij zowel het ontstaan als het herstel van ziekte of klachten.

Zonne-Wende kan je helpen het vermogen jezelf te herstellen van klachten terug te vinden. Dat doen we door middel van holistische coaching-sessies waarin we ons richten op een duurzame, gezonde en gelukkige leefstijl.

Deze holistische coaching is gebaseerd op de volgende 4 pijlers:
  1. Ontspanning : Door in stilte te leren luisteren naar jezelf, je lichaam waar te nemen, leer je energie te voelen.
  2. Zingeving en spiritualiteit: Wat is echt belangrijk voor je? Wanneer ben je heel dicht bij jezelf?
  3. Zelfliefde : Geluk begint met zelfacceptatie. Liefde voor jezelf is een krachtig medicijn tegen klachten en invloeden van buitenaf.
  4. Persoonlijke groei : Door inzicht te krijgen in je eigen doelen, wordt het makkelijker te werken aan persoonlijke groei.

Ken jij jezelf en ben jij jezelf, dan stroomt je energie!

Als je echt gelukkig bent en je vrij voelt, dan stroomt je energie, letterlijk, als zuurstof door je aderen. Het grote voordeel van deze benadering is dat je geluk duurzaam wordt, en niet als een kortstondige pleister werkt. Balans, geluk, ontspanning bevorderen in grote mate je zelfhelende vermogen.

Proberen?

Sta je open voor deze benadering, naast of in plaats van de reguliere medicatie of begeleiding? Maak dan een afspraak bij Zonne-Wende en ervaar het zelf.

Oude patronen loslaten,
grenzen aangeven,
jezelf leren accepteren en
liefhebben.
Essentieel voor je
zelfhelende vermogen.

Werkwijze van Zonne-Wende

In de holistische coaching-sessies bij Zonne-Wende kijken we samen naar jouw balans op fysiek (lichaam), mentaal (denken), emotioneel (voelen) en spiritueel (energetisch) niveau en waar die balans mogelijk ontregeld is. Alles bestaat uit energie met een eigen trillingsfrequentie, zoals muziek en klank. Ook je lichaam, je gedachten en emoties hebben een eigen trilling.

“Ik nodig je uit om je innerlijke kracht te ontwikkelen.”

We gaan een holistische manier kijken. Naar je lichaam, je gedachten en je gevoelens. Daarvoor kunnen diverse body-mind-soul methodes ingezet worden, passend bij jou. Hoe bewuster jij van jezelf wordt, hoe meer je ware essentie (je harts-energie) gaat stromen.

Persoonlijke ontwikkeling gaat stap voor stap. Het is afhankelijk van hoe jij er mee aan de slag wilt gaan. Het vraagt om geduld en het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf. Ik moedig je aan om eerlijk naar jezelf te zijn. Je hebt een zelfhelend vermogen!

Een eerste sessie is een intakegesprek en kennismaking met holistisch coachen. Ik informeer je tevens uitgebreid over mijn holistische coaching methode. En over de mogelijkheden van het volgen van sessies of een traject.

Tarieven

Kennismakinggesprek / intake:
ca. 60 minuten € 50,00

Holistische coaching sessie:
ca. 90 minuten  € 75,00
Je kunt kiezen uit losse sessies of een traject:

Traject A  3 sessies van 90 min.  € 199,00
Traject B  5 sessies van 90 min.  € 325,00
Traject C  7 sessies van 90 min.  € 425,00

Wanneer de coaching wordt vergoed door je werkgever, gelden afwijkende tarieven.

Holistische coaching kernwoorden:
  • versterk je zelfhelend vermogen
  • energiebehandeling in stilte
  • zingeving en spiritualiteit
  • zelfacceptatie
  • ontspannen in balans