hsp coach

hsp coach Twente – hartsbewustzijn – energietrilling – spiritualiteit – hoogsensitiviteit

hsp coach twente
Als hsp coach richt ik mij op het bewust worden van wie en wat je werkelijk bent. Van je eigen unieke energietrilling (je wezenskern). Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie. Ontdek wat de bron van jouw denken en handelen is.

Bewustzijn

Ontspanning, rust en stilte ervaren. Waarnemen wat er zich in je afspeelt. Alles bestaat uit energie met een eigen trillingsfrequentie, zoals muziek en klank. Ook je lichaam, je gedachten en emoties hebben een eigen trilling.
Je wordt bewuster van de werking hiervan.

Balans

In mijn coaching staat balans tussen hoofd – hart – lichaam en ziel centraal. Balans zie ik als een dynamisch geheel. Rust vinden in jezelf terwijl het leven in en om jou heen in beweging is.

“Stilte is dynamisch”

Aandachtsgebieden:
  • lichaamsgerichte en/of energetische oefeningen
  • ontspanning, meditatie
  • energiebalans
  • inzicht in jezelf
  • stress en burn-out
  • samenhang body – mind – soul
Hsp coaching:  van opgave naar gave

Op internet is veel informatie te vinden over hoogsensitiviteit en hsp (high sensitive person).
Als hsp coach begeleid ik je graag in het proces van (h)erkennen en accepteren. Dat je gaat ervaren dat hoogsensitiviteit een kwaliteit is die je krachtig kunt inzetten. Van een opgave, naar een gave.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk focus en stilte is wanneer je hooggevoelig bent. Naast mijn persoonlijke zoektocht (biografie) heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van energie, bewustzijn en hoogsensitiviteit.

Tarieven

Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen op particuliere tarieven.

Praktijk Vriezenveen

Ik coach vanuit een eigen praktijkruimte in Vriezenveen Twente. Sinds 2006 coach ik particulieren en in opdracht van bedrijven/organisaties.
Hoe mensen mijn coaching ervaren lees je op reacties

“Vergelijk jezelf niet met anderen”
Interview
Elain Aron psychologiemagazine