over Jeaneth

This post is also available in: Deutsch

Jeaneth de Witte – Smit, geboren in 1965 in Nijverdal. Moeder van een zoon en dochter en woon samen met mijn man in Vriezenveen. Jeaneth de Witte sacred dance en bewustzijns coachingIn 2006 is er een groot keerpunt in mijn leven gekomen en is Zonne-Wende ontstaan.

Zelfkennis en zelfrealisatie is wat mij drijft. Hoe meer je jezelf kent, hoe meer je ziet welke krachten er in je werkzaam zijn.
Door naar je innerlijke te kijken en alle kanten van jezelf onder ogen te (blijven) zien en ermee in het reine te komen, komt er als vanzelf een pure liefdevolle energie kracht in je vrij.
Ik laat me inspireren door wijsheid, spiritualiteit, humor en gezond verstand.

Ik werk met het mooiste instrument wat we hebben om onze innerlijke weg te gaan….ons lichaam. Daarmee zet je jezelf in beweging.
Dromen, denken, voelen en handelen.

Mijn leven vergelijk ik met dans. Ritmisch, soms chaotisch, drie stappen vooruit, één terug. Soms een pas op de plaats, een tijdje alleen en dan weer samen. Af en toe vermoeid, maar opgericht verder gaan, met een groeiende focus op mijn innerlijke kern. Wat er ook om mij heen gebeurt.

“De muziek, choreografie en symboliek verbinden mij met een diepe essentie.
Het is een weerspiegeling van het dagelijkse leven. Waarin alles continu beweegt en waarin ik mijn stiltepunt vind.” 

Het aanbod op mijn website, hoe verschillend misschien ook in de vorm, komt uit één scheppende bron.
Alles gaat over bewustzijn, van wie en wat je werkelijk bent.

Diverse opleidingen heb ik gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, transformationeel coaching, lichaams- en energetisch werk, Meditation des Tanzes – Sacred Dance en Danstherapie. Momenteel verdiep ik mij in Jungiaanse Psychologie.

Lees meer in mijn biografie.

Kennismaken?

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Je bent van harte welkom! Vul dan het contactformulier in.

Ik zie je graag!
Jeaneth de Witte

Zonne-Wende,zonnewende vriezenveen
praktijk voor Coaching en Dans
Welhaak 31 Vriezenveen, Twente