over ons

De Zonne-Wende, oftewel de zonnestilstand (Solstitium in het Latijn) betekent ‘Keerpunt’. In de natuur staat de zonnewende in de winter en zomer voor een cyclisch en continu bewegend proces van inkeer en weer tot bloei komen: Van het donker naar het licht en van het licht naar het donker. Het één bestaat niet zonder het ander. De natuur beweegt op een ritme in een eeuwige kringloop.

Zonne-Wende gaat over een pas op de plaats maken. Even stilstaan bij jezelf. Zonne-Wende reikt je een manier van kijken aan om aandacht te geven aan je innerlijke groei. Zodat je nieuwe stappen kunt zetten. Vanuit rust (weer) in beweging. Dat is de essentie van Zonne-Wende.

Even stilstaan bij jezelf.
En vanuit rust
(weer) in beweging.

Jeaneth de Witte Smit startte Zonne-Wende in 2006 als onderdeel van een zoektocht naar zelfkennis en zelfwording.

Over Jeaneth

“In Zonne-Wende deel ik datgene waar ik echt blij van word en doorleefd heb. Ik laat me graag inspireren door de natuur, door mensen, door muziek. Alles in Zonne-Wende komt uit één creatief scheppende bron. Dat te ontdekken en in de dagelijkse realiteit tot uitdrukking te brengen, daar geniet ik van.”

Diverse opleidingen in persoonlijke ontwikkeling heb ik gevolgd. Gecertificeerd Coach, holistisch energetisch therapeut en Danstherapeut methode Querido aan Artez Hogeschool. Tevens ben ik opgeleid tot docent Meditation des Tanzes-Sacred Dance aan het Ausbildungsinstituut Friedel Kloke-Eibl in Duitsland. In 2019 heb ik onder haar leiding een Aufbaustudium afgerond.
Tot 2007 werkte ik in het bankwezen als Human Resource Manager.
Meer over mij: biografie en CV.

onze locaties, overnachten

Sinds 2021 beschikken wij tevens over een eigen cursuslocatie. In onze praktijkruimte vinden de individuele coaching sessies plaats. Beide locaties ademen rust uit.
Echt ruimte voor persoonlijke gesprekken, maar ook inspirerende groepssessies.

Cursuslocatie aan Waterkracht 10 en de Praktijk aan Welhaak 31 in Vriezenveen in Twenterand.
Overnachtingsmogelijkheden omgeving Zonne-Wende

Je bent van harte welkom,
ik zie je graag!
Jeaneth