coaching

Praktijk voor zelfbewustzijn, persoonlijke kracht en lichaamsgericht bewustzijn.

Mijn coaching is erop gericht samen te bespreken waar je twijfels, je vragen, je angst, onzekerheden en mogelijkheden liggen.

Het kan gaan over stress/burnout, werk of loopbaan, thuis, gezondheid, relaties, of het vinden van rust en balans in je leven.

Ik luister graag en deel mijn inzichten met je. Waar nodig confronteer ik je met jezelf. Daarbij ondersteun ik je onvoorwaardelijk, zonder oordeel. 
Mijn benadering is gericht op wie je werkelijk bent.
Hoe bewuster je hiervan wordt, hoe meer je zult ervaren dat er als vanzelf een beweging van binnenuit komt in je dagelijkse leven.

ervaring, achtergrond

Mijn levenservaringen en mijn werkervaring als HR manager heb ik aangevuld met opleidingen o.a. op het gebied van bewustzijn, transformatie coaching, persoonlijk leiderschap, loopbaanbegeleiding.

coaching bedrijven

Ook coach ik in opdracht van Bedrijven & Organisaties en werk ik als loopbaanadviseur voor JP werkrevisie.

Jeaneth weet de juiste snaar te raken, komt direct tot de kern.”
“Laagdrempelige benadering, openhartig, inspirator.”

Lees meer reacties van cliënten.

werkwijze

Mocht het bedrag (particulier tarief) een probleem zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing. En je mag kosteloos afzeggen. Een sessie werkt alleen, als jij er voor open staat.

Persoonlijke ontwikkeling gaat stap voor stap. En is afhankelijk van hoe jij er mee aan de slag wilt gaan. Het vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap in je leven.

Voor bedrijven en organisaties stel ik graag een offerte op.

De praktijk is gevestigd in Vriezenveen, gemeente Twenterand.

intensieve coaching

Ben je bereid om een stapje verder te gaan en meer je leven te leiden zoals je dat werkelijk zou willen? Maar blokkeert er continu iets in je? lees verder…

persoonlijke coaching twenterand