Kenmerken vraag: vinden balans werk – privé
Ik ben bij Jeaneth gekomen toen ik problemen had in het vinden van de balans tussen werk en privé. Jeaneth is een rustige, maar krachtige vrouw. Het is heel fijn dat ze luisterde naar mijn verhaal en me tips gaf waar ik meteen iets mee kon. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen door andere keuzes te maken. Nu het beter met mij gaat kan ik een ander ook beter helpen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Jeaneth heb leren kennen.
Jorien, docent Basisonderwijs

Kenmerken vraag: coaching naar nieuwe baan, nieuwe beroepsrichting vinden
Ik heb Jeaneth als zeer deskundig en betrokken ervaren. Ze kan goed schakelen, ook naar de arbeidsmarkt. Jeaneth gaf me goede uitleg en denkt mee. Ben zeer tevreden!
Alex, manager

Kenmerken vraag: weinig energie, nekklachten, concentratieproblemen.
Jouw begeleiding heeft mij enorm geholpen en sterker gemaakt. Het lijkt bijna een wonder. Twijfelen en zoeken zal bij mij blijven, maar het is zo fijn om er met een begrijpend mens over te praten. De lichaamsgerichte behandelingen hebben ook grote invloed op mij.
Moniek, verzorgende IG.

Kenmerken vraag: klankborden
Jeaneth heeft mij laten zien hoe ik kan schakelen tussen dromen, denken, voelen en daadwerkelijk handelen.
Ik ervaar diepgang en concreetheid tegelijk. Zij weet spiritualiteit tot de dagelijkse realiteit terug te brengen.
Marion, onderwijsassistent

Kenmerken vraag: regelmatig klankborden
Ik heb behoefte om af en toe te klankborden met iemand over mezelf. Jeaneth is een ervaren coach en weet de juiste snaar te raken, doordat ze direct tot de kern komt.
Wim, manager

Kenmerken vraag: oefenen sollicitatiegesprek
Onlangs had ik een sollicitatiegesprek (online vanwege Corona). Met Jeaneth heb ik dit gesprek goed voorbereid. Zij gaf mij tips en adviezen over een sollicitatiegesprek. Ik heb al heel lang niet meer gesolliciteerd. Zij heeft mij vooral gecoacht hoe ik het beste mezelf kan blijven. We hebben veel gespreksvaardigheden geoefend. Ik heb de baan gekregen!
Marije, receptioniste/frontoffice medewerkster

Kenmerken vraag: studiekeuze van mbo naar hbo
Ik had zeker het gevoel dat Jeaneth naar mij luisterde en waarom ik zo erg twijfelde tussen alle vervolg studiemogelijkheden. Het fijnste was dat ik in gesprek kwam met mensen uit het vak. Zelf zou ik daar nooit zijn opgekomen. Het is dan fijn dat Jeaneth vele mensen uit de verschillende richtingen kent waarmee ik in gesprek kon komen. Door de test, die ik ook door verschillende mensen heb laten invullen, kon ik een kijkje nemen hoe zij mij zagen.
Anna, student

Kenmerken vraag: omgaan met emoties bij ontslag
Bepaalde karaktereigenschappen waar ik voorheen niet goed mee om kon gaan, hebben ertoe geleid dat ik mijn baan kwijt was geraakt. Na het eerste gesprek met Jeaneth viel er meteen een grote last van mijn schouders. Haar laagdrempelige benadering, haar openhartigheid en het gevoel geven dat ze je begrijpt hebben hier zeker aan meegeholpen. Zij liet mij inzien dat iedere ervaring, een nieuwe uitdaging met zich mee brengt. Haar creatieve manier van spreken en visualiseren zorgen ervoor dat jij je als persoon centraal gesteld voelt, van waaruit ze je laat inzien welke wegen je kunt bewandelen om anders in situaties te gaan staan. Of dit nu privé of zakelijke aspecten zijn, bij Jeaneth kon ik overal mee terecht. Wat ervoor gezorgd heeft dat ik een nieuwe baan heb gevonden en daar vol goede moed weer in ben gestapt!
Hans, assistent supermarktmanager

Reactie algemeen
Jeaneth weet in korte tijd de kern van de zaak te raken. Door haar oprechte belangstelling voor mij, en haar ‘rake’ vragen kom ik altijd weer tot een bijzonder inzicht!  Dank je wel Jeaneth!
Anke, therapeut

Kenmerken vraag: zorgen voor jezelf, stress
De sessies, waarin de relatie tussen mijn hoofdpijn en het feit dat ik mijzelf weinig tijd gun voor ontspanning en rust zijn besproken, hebben mij veel inzicht gegeven. De samenhang hoe ik in mijn leven sta en mijn klachten was een leerzame ervaring. Ik ben me er bewust en kan eerder reageren op eventuele signalen. Jouw werkwijze sprak me erom aan. Door jouw houding kon ik mij richten op mijn probleem. Met respect heb je mij geconfronteerd en voelde ik mij geaccepteerd. Nogmaals dank voor je professionele ondersteuning.
Rita, interim-manager

Kenmerken vraag: omgaan met emotie tijdens ontslag
Na het beëindigen van mijn baan, was ik uit mijn kracht. Jeaneth heeft er mede voor gezorgd dat de kracht en lach weer terug konden komen door een hele mooie werkwijze van haar. Daarbij kan ze enorm goed met mensen omgaan. Ik kan haar bij deze zeker aanbevelen.
Irma, financieel adviseur

Reactie algemeen
Jeaneth is een persoonlijkheid die ik als warm, liefhebbend en compassievol omschrijf.  Ze neemt verantwoording voor haar keuzes en staat voor de gemaakte afspraken.
De energetische samenstelling van Jeaneth haar energie is, zacht, omvangrijk, onvoorwaardelijk en scherp als het gebundeld en gericht wordt. Daar werkt zij continu aan. De combinatie van een heldere kijk op zaken, gedragingen, gedachten en handelingen enerzijds en haar energetische samenstelling anderzijds, zorgt voor een helder en overwogen begeleiding, coaching of mening die altijd gegrond is. De wijze hoe ze deze kwaliteiten inzet is vol mededogen, passie en eigenheid.
Haar openheid en eerlijkheid zorgt ervoor dat Jeaneth een fijn persoon is om mee om te gaan, waarbij er niet mee gepraat wordt maar een overwogen duidelijke eigen mening gedeeld wordt.
André, founder Power-Steering

Reactie algemeen
Jeaneth heeft mij tijdens een coachingstraject “deuren laten openen”. Ik heb Jeaneth ervaren als een bijzonder toegewijd coach die je helpt je eigen mogelijkheden te ontdekken. Een mooi, warm mens en een vakkundig coach.
Anneke, zzp-er secretaresse

Kenmerken vraag: groei in zelfbewustwording
Mijn ervaringen zijn heel positief. De sessies helpen mij om tot mezelf te komen en weer een heldere kijk op mijzelf en mijn vraagstukken te krijgen. Dat helpt mij om verder te gaan en nieuwe wegen in te slaan. In de sessies sta ik, en het vraagstuk dat ik heb, centraal en niet een theorie of therapie. Jeaneth gebruikt haar brede kennis en bagage op het gebied van spiritualiteit en levenskunst, maar stelt dit “in dienst van”. Daardoor sluiten de sessie precies aan bij mijn beleving.
Dinand, manager financiële instelling

Reactie algemeen
Ik heb Jeaneth jaren geleden leren kennen als collega bij de Rabobank, midden in de reis op weg naar zich zelf. Jeaneth inspireerde mij direct door haar open en warme manier van coachen. De zakelijke wereld combineerde zij op allerlei creatieve manieren met de menselijke aspecten, van intensiteit, warmte en openhartigheid. Jeaneth is gegroeid tot een coach op alle fronten met een geheel eigen wijze van aanpak.
Baukje, zelfstandig ondernemersadviseur