Zij die weet

La Que Sabe….Zij die weet.
Mijn coachopleiding heb ik gevolgd bij The MMS Institute van Dr. Cherie Carter-Scott. Graag deel ik een tekst met je, omdat ik het zo kort en kernachtig verwoord vind.

“Ze kent de weg in haar leven, danst met de wind in haar haren en beweegt met het juiste levensritme.
Zij is op zoek naar de dalen van het diepste verdriet en de schoonheid van het heelal. Ze neemt de risico’s die geen ander durft te nemen omdat ze weet dat het leven er is om uitgedaagd te worden. Ze is precies wat ze weet, La Que Sabe. En dat maakt dat jij haar heel goed kent. Ze is namelijk de oude vrouw die altijd bij je is.
Ze is de innerlijke wijsheid in jou. ”
(fragment uit: Blij met mij, Cherie Carter-Scott)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *